Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidoeffekt

 

Gruvar mig för allt som flyttas framåt, inget lämnas här, där jag är. Golvet undergrävs, väggarna vittrar, taket trycks in, en sidoeffekt från andras omstrukturering. Som Janne Långbens husvagn omformas rummet, syret försvinner med kärleken.
Inte ens hoppet om att hinna ryms i vad som återstår.

 




Prosa av KattenKin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-22 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, ibland kan andra och livet pröva en lite väl intensivt.
2018-12-23

  Blomma-Stjärna VIP
du kan ord, du!
- du kan ge ord åt allt mellan jord och himmel
och mycket återstår
- jag lovar!
2018-12-23

  Kungskobran VIP
Allt ändras ständigt, det är livets gång,
att vara eller inte vara ......
2018-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Prokrastinera?
2018-12-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Anar uppgivenhet och en melankolisk ton i din text, som alltid skriven i en alldeles egen stil, som jag tycker mycket om.
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP