Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*till någon som jag tycker om*



det var under den vita eken
där stammens ådror
växlade i årstider

från höst till vår
från sommar till vinter

från nu till evighet

så satt dom där 

under den stora vita eken
med livet som skrud
med döden som gäst

och blåste fjädrar

ur varandras händer




Fri vers av Smultris
Läst 707 gånger
Publicerad 2006-06-21 00:58



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mycket bra och javisst dom
sista raderna är
magiska
2006-06-21

  Shininkagemusha
Vackert men väldigt väldigt melakoliskt, på gränsen till sorglig. Det är iofs kanske så med skönhet, flyktig som den är..

Darn. U made me think...*ler*
2006-06-21

  Mats L.
Fint skrivet
2006-06-21

  Albert
ja du skvier såååå fint...
sorgligt och vackert
2006-06-21

  yoyyo
ja gillar också slutet,
snyggt
och hela texten är vacker
2006-06-21

  Jessica Ebbesson
Helt underbart vacker!! Tycker mycket om slutorden...'och blåste fjädrar ur varandras händer'..men som sagt H E L A är otroligt finstämd.
2006-06-21

  Ms Lovecraft
Oj oj oj! Förälskelse på hög nivå!
Det här var den mest romantiska dikt som jag har läst på väldigt länge. Du porträtterar och skulpterar texten väldigt skickligt. Som bonus får jag en känsla av sommar. Ah...
2006-06-21

  Wretling Erik
Vackert !
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris