Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu/porträtt

det känns tomt på tungan nu 

du vet när vi sagt det onda och goda,

när vi satt alla reflexstolparna vid sidan av.

När att blir svart, eller vitt.

 

Där bor vilan.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-26 21:32



Bookmark and Share


  ULJO
Där vilan bor. Så vackert.
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP