Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstnärlig frihet, inte riktigt 5-7-5


Dreamliner [haiku]

 

Isflaken flyger
Dit där haven är heaven
Tinar i hotellpool




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-12-03 03:20



Bookmark and Share


  Nanna X
Fyndig flykt!
2019-12-04

    Lena Staaf VIP
Härlig haiku som verkligen lyfter!
2019-12-03

    ej medlem längre
Åh vad dina haikus är vackra och mångbottnade. En fyndig knorr på slutet har du lyckats få till.
2019-12-03

  DavidM VIP
En haiku som går att läsa om och tolka på nya vis vid varje runda.
2019-12-03

  Kaptenlöjtnant
Kula haikus
finurliga
2019-12-03

    Roger Runkar Ragnar
Linjer av drömmar som sover med din konstnärliga frihet...!!!
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP