Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


mitt tak, annans golv [haiku]

 

Brakfest och nattvak
snön jazzar och släpper loss
danshak med plakat

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-09 01:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyhördhet
på gott och ont...
2019-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Av sömnen blir det ingenting
när snön yr omkring.
2019-02-10

  Goraxy 89 Orion VIP
:) !
2019-02-09

  Kungskobran VIP
Vi dansar jazz på morsans golv
kvart över sju är nästan tolv
hur in i helsike räknar du?
Skål
2019-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Ferlin.
The king!
2019-02-09

  Nanna X
...och fin titel med referens till Ferlin!
2019-02-09

  Nanna X
Skön bild, jazzdans i snö!
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP