Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver en kram...

... en kram av just dig

ja, precis av dig

 

Känner tårar som rinner

orken som tar slut

 

Behöver en kram

gärna utav dig




Fri vers av Cajsa
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-06-20 23:03



Bookmark and Share


    Idun 1
Skickar dig så gärna en KRAM...
2006-06-21

  PetraSally
...ochså en till kram!
2006-06-21

    IsabellaMendrix
- Klart du ska ha en kram! Du får en här och nu, en stor polotröje-kram som du kan drunkna in i. :)
2006-06-21

  Fredrik Stillesjö
Hej Cajsa!

I går fastnade jag på Isis sida. Hon hade skrivit så bra om kramar. Då behövde jag det. Du kan få en tillbaks här. Känner igen mig. Hälsar vännen Fredrik
2006-06-21

  Jessica Ebbesson
*Kramar om*
2006-06-21

  Nessie
Fin dikt som talar med hjärtat. Vi behöver alla kramar - här kommer en kram till dig.
2006-06-21

  * Ammi *
kramelikramkram och kram bamsekram!
2006-06-21

  Annmargreta
Det är långt till dig men mina
armar räcker nog till dig-kram.
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg