Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i fönstret

 

Hon satt där i fönstret som en liten fågel
Redo att ta av
Väntade på flygplanen som for förbi
Hennes pappa var pilot
Men han hade aldrig satt en fot hos henne
Han var jämt i himlen sa mamma
Hon undrade ibland
Varför han inte sökte upp henne
Men det var ett himlansch liv
På marken var man redan störtad
Så hon tänkte att han nog hade det bättre där
I det blå

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-08 20:59



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Åh vilka fina rader. Den går att tolka på mer än ett sätt. Jag märkte att jag spontant såg piloten, men efter tredje läsning så såg att här går att tolka på mer än ett sätt.


2019-03-09

  Lars Hedlin
Berör starkt!
2019-03-09

    Roger Runkar Ragnar
Fallskärmspoesi !
2019-03-09

  Kungskobran VIP
När pappa är i det blå
får man klara sig ändå
det skall nog gå
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP