Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi faller ifrån men vi står

 

Min sort är sist att överge
De ni inte vill se
Vi står längst
Vi står längst ner
Står till siste man
Vi är de ni säger inget kan

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-04-03 09:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och mycket känsla i denna!
2019-04-10

    ej medlem längre
Starka ord av en stark själ som förstått meningen med livet!
Störst är inte den som tjänar mest, men den som tjänar de minsta
2019-04-08

  Tea Frid
Men oj vilken pärla till text. Lätt att omfamna men inte att fånga. Tycker om hur du har arbetat fram en form som främjar och inte hämmar texten. Skarp och välformulerad.
2019-04-05

  Poeten Salvador VIP
Kommer de understa att bli de översta
2019-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Om bärarna i bottnen på pyramiden inte orkar, så rasar den samman, något att tänka på för de som tronar på toppen!
2019-04-03

  Anya VIP
Starkt! Känner medkänsla med diktarjaget.
2019-04-03

  Blomma-Stjärna VIP
Jättebra i ord o mening!
2019-04-03

  Fulbergarn
Bra skaldat
2019-04-03

  Lottie Ålhed VIP
Sista raden säger mycket....Fint!
2019-04-03

    Sefarge VIP
Till Gräsrotens
Obetydliga lov
Hurra och tack!
;)
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP