Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(5-radingar körde vi på gymnasiet. Det är ett kul sätt att skriva på. Bara så ni vet!)


dunderhonung

Björne
använder inte
knark men hur
blir Bamse stor och
stark....?




Fri vers av Zam
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-10-14 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam