Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(tanken var god)


inte speciellt unik

allt jag tänker
har tänkts förut
allt jag drömmer
har drömts
allt jag önskar
har tagit slut
allt jag glömmer
har glömts

kanske stjäler jag
andras ord
och drejar i mina händer?

men om jag får ett slag
på käften min
då är det mina tänder...




Fri vers av Zam
Läst 443 gånger
Publicerad 2004-10-14 16:49



Bookmark and Share


    jahapp
hhihi...gilla sista biten bäst!
2004-10-14

  Jenny*
att vi fortsätter dreja. För ibland dyker något upp, som inte tänkts på väldigt länge, precis i rätt stund.
2004-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam