Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*det är när man faller utan att veta om det, som allt händer*




hur sländor lever och dör



så skymtade gryningen
fram bakom

morgontrötta
ljusskygga

sländor

och hans doft
täckte hennes hud

och hon föll

som en döende slända

i morgonljuset




Fri vers av Smultris
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-06-26 01:31



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Dina ord får mig att le och gör mig varm inombords... Riktigt riktigt bra skrivet! Gillar hela texten, men dessa rader är jag särskilt svag för "och hans doft
täckte hennes hud"
2006-07-17

    ej medlem längre
Här blev det lyriskt, naturromantisk & poetiskt,
mm...mycket vackert...
2006-06-28

  Sländan
Fint! Ta vara på ögonblicken, snart har vi kanske bara en dag kvar. Eller natt.. Eller nåt!
2006-06-27

  Ola Rydberg
vilka otroligt vackra bilder
du framkallar
2006-06-26

  Neal
Vackert !
2006-06-26

    NoMi F
Himla bra skrivet
Får en bild av en nattslända
Och så mycket mer
tack för läsningen
2006-06-26

  Mats L.
Fint skrivet smulan
2006-06-26

  Albert
sant! fint!
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris