Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven september-04


Igår grät jag.

Igår grät jag
Grät för dig
Grät för mig
Grät för det som var

Igår grät jag
Stora tårar
Som föll nerför kinden
Grät för det jag inte längre har

Igår grät jag
Grät för oss
För det vi förlorat
Grät för det vi inte längre är

Igår grät jag
Grät i tystnaden
I ensamheten
Grät för drömmen jag än håller kär




Fri vers av Nattiz
Läst 318 gånger
Publicerad 2004-10-14 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz