Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det vad du kallar kärlek?

Du är andra delen av mitt snäckskal
sa han,
och trampade sönder det.
Dina ögon är så vackra
sa han,
och tog min syn
Dina läppar är så mjuka
sa han,
och tog deras värme
Jag ska ta hand om ditt hjärta
sa han,
och krossade det i tusen bitar




Fri vers av Nattiz
Läst 299 gånger
Publicerad 2004-10-14 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz