Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som en ros

Du är vacker som en ros
Fulländad, perfekt

Du är vacker som en ros,
men dock lika farlig också

Du skadar dem som kommer nära
Skär dem på djupet
Sårar dem till själen

Du är farlig som en ros
Sargar, förstör

Du är vacker som en ros




Fri vers av Nattiz
Läst 414 gånger
Publicerad 2004-10-14 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz