Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska - hata

Älskar dig, hatar dig
Vill stanna, vill gå

Skratta eller gråta?
Vill krama, vill slå

Ta hand om, överge
Vill trösta, vill såra dig

Glömma, förlåta
Vill älska, vill hata dig




Fri vers av Nattiz
Läst 384 gånger
Publicerad 2004-10-14 22:11



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
känner så väl igen mig i denna text... verkar nästan som du varit o rotat i mitt huvud o skrivit ned mina tankar :)
2004-10-24

  Magnus VIP
Snacka om känslan av frustration!!!

BRA!!
2004-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz