Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 7/1-04


En liten ängel

En liten ängel står på klippan
Tittar ner mot bergets djup
En liten ängel rädd för världen
Skakar framför detta stup

En liten ängel med gröna ögon
Tänker på allt det som en gång var
En liten ängel ser upp mot sjärnorna
Tänker att det var hit det bar

En liten ängel ensam i världen
Rädd för allt och alla omkring
En liten ängel utan tillit
Ärrad av allt för många ting

En liten ängel kramar sina händer
Med tårar rullandes nerför sin kind
En liten ängel sorgsen och trött
Svepes förbi av en stilla vind

En liten ängel tar ett steg
Lutar sig fram över stupet
En liten ängel sträcker armarna ut
Kastar sig ner i djupet

En liten ängel född bland stjärnor
Passade inte riktigt in
En liten ängel som släppte taget
Av natthimlen fångades in

// MoonlightAngel




Fri vers av Nattiz
Läst 476 gånger
Publicerad 2004-10-14 22:13



Bookmark and Share


  Päse
*gråter* Den är ju så sorglig! :'(
Och sååå fin! *krama hårt om*
2005-02-09

  Manal
Otroligt vackert skrivet men oxo sorgligt.
2004-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz