Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia-Limerick

 

En uttröttad man från.. vem vet..

På sin nattsömn han alltid gick bet

Till sitt sovrum han gick

Men en blund ej han fick

Ty där var en sån skrikig tapet




Fri vers av Pulsatilla
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-24 19:33



Bookmark and Share


  W.Riter
Kul igen...:-) Du blandar och ger friskt.
2006-08-16

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-06-25

    Bodil Sandberg
Ja då kan man ju förstå hans sömntrubbel...stackars karl...fniss
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla