Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN

Allt är omvänt nu
du saknar ju
precis som jag gjort förr
längtat efter att se dig i min dörr

ombytta roller, nyttigt för dig
då inser du hur mycket du älskar mig

Precis som jag alltid har sagt
du är i min makt
jag har vetat hela tiden att du älskar mig
nu har poletten även trillat ner för dig

Jag ler och njuter av din närhet så öm
nu har allt besannats i min dröm
Du har på nyo sagt orden
de som skälver hela jorden

JAG ÄLSKAR DIG,Therese
skrik dig hes!!!!
ty jag älskar att höra just dessa ord
skrik dem över hela vår jord.




Fri vers av purpleangel
Läst 543 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-24 22:29



Bookmark and Share


  Albert
vad glad jag blir!
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel