Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Magnus


En sista hälsning

 

Jag vill cykla ikapp dig bland molnen
med midsommarblomster på pakethållaren
smörblommor, hundloka,
rosa och lila lupiner från drömmen där vi var
sommaren du fanns kvar
Berätta för dig att du är allt det där;
det som spirar,
den milda, varma krusningen över äng och vattendrag
en sommardag som denna
Du är allt det och mer
Norr, söder, öster och väster
En öppning som rullar rakt in i hjärtat utan tvekan
Den skrivna och oskrivna poesin
Det blå lugna månskenet i rummet
Vissheten om något större

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av KattenKin VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2019-05-29 12:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar kärlek, värme och gemenskap!
2019-06-03

  Mangal VIP
Så vackert. Så hedrande kärleksfullt.
2019-06-01

    Peter Söderqvist
En oerhört vacker sista hälsning som berör.
Jag kan som läsare känna blommornas dofter och glädjen i samvaron.
2019-05-31

    ej medlem längre
Sorgeblomster lyser vackrast efter vägen där du gått,
du var poesin i livet, vinden över ängarna,
en månskensnatt i dunkelblått
2019-05-30

  Blomma-Stjärna VIP
en vacker kvinnas hyllning till en man hon inte längre kan famna men minnet sträcker sig mot vissheten om något större <3
2019-05-29

  DavidM VIP
En väldigt fin text, som sätter ord på mycket.
2019-05-29

  gunnnar nylund VIP
Det är bara att hålla med...fint....alltså
....vetja !
2019-05-29

  Johan Strömstedt
En fin hyllning med massor av liv. Fint
2019-05-29

    ej medlem längre
Vackert. Starkt.
2019-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar och gripande poetisk sista hälsning, som går till hjärtat.
2019-05-29

  danne //
Somrig känsla , å härlig på något sätt ,gillar det här med alla väderstreck att det spricker åt alla håll , det låter härligt !

2019-05-29

    Sefarge VIP
Utsökt och helt
Gripande poesi!
Tack för delgiv
-ning!

2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP