Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite behövs II

Ett elakt ord

en blick som tittar bort

ett hej som aldrig sägs

en kram som aldrig blir given

 

Är saker som sårar

som gör en människa ledsen

som får en själ att tycka illa om sig själv

 

SÅ LITE BEHÖVS

FÖR ATT HA SÖNDER EN ANNAN MÄNNISKA




Fri vers av Cajsa
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-06-25 17:32



Bookmark and Share


    Mejja
Oj denna är skarp. Tar sig innanför. ja precis så.
Så lite som kan göra så ont!
2006-07-02

    NoMi F
Ja sanneligen klocka ord
I poesiform också
Bra skrivit och täkt
2006-06-26

  småbusig
den här står i väldigt bra kontrast med din förra text... den blir anti-tesen som bekräftar del 1...
2006-06-25

  Nattis83
Jag håller verkligen med dig, mycket bra skrivet /Natalie
2006-06-25

  Håkan Eklund
blev jättebra, denna lilla "serie"
blev shyssta kontraster mellan ett o två
och jag gillar dom verkligen!
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg