Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland är det skönt

att

lägga sitt huvud

i sina händer

och gråta en skvätt

 

Ibland är det skönt

att

ge en människa

en jättemysig kram

och göra personen lycklig

 

Ibland är det skönt

att

bara vara

vara den man är

göra det man innerst inne vill

 

Ibland är det skönt

att

inte göra någonting alls

ta dagen som den kommer

koppla av och ta det lugnt




Fri vers av Cajsa
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-06-25 19:56



Bookmark and Share


  Nessie
Fin och sann text som är vackert uppbyggd. Förmedlar känslan av att acceptera livet som det är.
2006-06-26

  Annmargreta
Så fint och bra skrivet jag önskar
att min tid till en massa skrivande
kommer snart. Kram Meta.,
2006-06-25

  Nattis83
Bra skrivet, så sant så sant, allt handlar om att ge och ta... det framhäver du fint i din text med väl valda ord... bra gjort! /Natalie
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg