Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig vackrare än då


För du har aldrig varit vackrare än då
med tårar mot det ljusa

Men vi vet att jag inte kunde

Som att din själ
vilade över ansiktet

Det jag ville smeka
blåsa lätt på
släta ut

Jag kände aldrig så starkt för dig
som då
Med nålar under skorna
för att det inte längre var tillåtet

För du har aldrig varit vackrare än då
som när du grät mot det ljusa

Men vi vet att jag inte kunde




Fri vers av Sara Se
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-06-26 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Se