Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag går nu

Doften av dig dröjer sig kvar,
i dina ådrors inre kärna
fanns min trygghet

 

Kunde aldrig finna orden att beskriva
hur lycklig jag var med dig
nu faller orden som ett hällregn en vacker sommardag

 

Vill ha dig kvar
men när vi idag pratar
är du inte min längre

 

En avskalad version
håll om mig
kyss mig

 

Ibland gnistrar ögonen fortfarande till
jag faller dit
gnistan får mig att tro på oss än

 

Men den nya drömmen briserar
ditt skal räcker inte till
blodet i trygghetens ådror torkat ut

 

Måste ha hela dig
ha det så bra min fina, älskade du
gör någon annans värld till en dröm nu


jag går nu




Fri vers av Leosm
Läst 574 gånger och applåderad av 52 personer
Publicerad 2019-06-24 14:46



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så berörande , du har satt fingret på dem ömma punkterna som gärna vill dras in under huden.

Gillar mycket!
2022-07-15

  Elaine.S VIP
Berörande att läsa och känna.
2019-07-17

  Hestia VIP
Sååå vackert, subtilt, levande och skirt!
Tack. Jag sparar.
2019-07-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att dela med sig
av sitt stjärnbloss
som drivit loss tar ju
i läsarna också man
känner med dig förstås...
Omtumlande beskrivet!


2019-07-01

    ej medlem längre
Så vackert du skriver..
Hon må ha valt en annan värld, men det är hennes val eller misstag..
2019-06-29

    Peter Söderqvist
Snyggt komponerad text.
Känslan strålar genom orden.
2019-06-28

  heleni
Starka känslor som känns i hjärtat. Väldigt vackert skrivet.
2019-06-27

  Mfredrik VIP
Känslan darrar i luften
2019-06-25

  the apache kid VIP
well written from the heart
2019-06-25

  Bodingen VIP
Känns igen, bravo!
2019-06-24

  Öknens Ros VIP
Med ömhet ordat om kärleken till annan.
2019-06-24

  M M Mannheim VIP
Fint om kärlek fast den for bort till någon annans famn! (Min tolkning)
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm