Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal dikt....


tomheten och dimman


bakom mig tomhet
framför mig dimma

och vägen
syns ej

lättar dimman

jag vet inte när
inte hur

ingenting

bara du
dig
din




Fri vers av rebecca d
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 09:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja,\"tur att det finns en lots i dimman\".
2008-03-06

  Michaela Dutius
Mycket vacker och mycket sann-så är det ju- tur att det finns en lots i dimman
2008-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Och det räcker och blir över hela vägen hem.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d