Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ligger omlott

 

Du undrar över mig
Inte undra på
Följer ingen bruksanvisning
Men jag är lagad och lappad
Klappad och klar
Det är det enda svar jag har

Jag har fått extra tid av döden
Dyrköpt var allt billigt
Så är livet nära nöden
Visst har det varit kohandel
En och annan gris
Men vi är här för att lära
Och jag kan svära att det är en sann devis
För i efterhand har jag förstått
Varför proppskåpet gått
Varför jag gick sönder
Van alla ovanor
På rutin
Blir hjärtat ett urverk som låser sig
Eller bittert går baklänges
Kvar blir en kropp
Ett dött lopp
En människa som blivit maskin

Du undrar över mig
Inte undra på
Jag är korset i taket
Har gått c:a 500 000 timmar
Och idag tillåter jag inte användandet
Låt det räcka så




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-07-05 19:32



Bookmark and Share


  backsippa
Livet ligger inte omlott
Du ligger inte omlott
Dagar ligger där
vi kan ta tag i dom
Kanske livet
finns
2019-08-16

  Lars Hedlin
Väldigt bra skrivit!
2019-07-19

    Peter Söderqvist
Snyggt skrivet, allt ligger verkligen omlott.
2019-07-13

  DavidM VIP
Kraftfulla rader, drivet i dem och beskrivningarna känns att läsa.
2019-07-08

  Jan Widströmer VIP
Att lära är att leva, eller att leva är att lära. Oavsett, sak samma, en väsentlighet.
2019-07-05

  cilax VIP
snyggt
2019-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Signed, sealed, delivered...Som en soulsång.
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP