Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fru Mullbärs bekännelser

Jag är en mullvad
En mullvad som samlat hull under mull
Grävt gångar
Grävt ner mig
Grävt i mig själv
Dagligdags promenerat i det jag underminerat
Såklart uppenbart changerat
Men ett reningsbad för själen
Fanns någon annanstans förut
Den tillvaron hade en kant
Som om man ramlar ut från sitt eget liv
Men jag har funnit var jag finns
Värdinna i en multilateral värld
Som slagit ut, slagit vad
Vänt blad




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-08-14 10:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2019-08-21

  Blomma-Stjärna VIP
Bravo!
och slutklämmen sitter som en smäck!

"Jag har funnit var jag finns
Värdinna i en multilateral värld
Som slagit ut, slagit vad
Vänt blad "

Ett stort lycka till

- go for it girl!
2019-08-15

    ej medlem längre
Härligt och livfullt! Det glöder om din ordfångande penna.
2019-08-14

    ej medlem längre
Vänt blad, kan det bli bättre..söt/intressant text du har skrivit..
2019-08-14

  Gunnar Hilén VIP
som KUNGEN !!! härligt återfinnande ! grattis !
2019-08-14

  Kungskobran VIP
Jag är en mullvadsjournalist
bökar i allt som är trist
det är mitt kall
ingen kan få mig på fall
2019-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Läser texten och ser en knopp som slagit ut i full blom!
2019-08-14

    Sefarge VIP
Livet är fullt av
mulligheter
Bara man
det kan
inse!
;)
2019-08-14

  Larz Gustafsson VIP
"Vi känner igen vår gamle vän, mullvaden" (Karl Marx).
Ett av trotskisternas favoritcitat.

2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP