Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov Gott

Imorgon

är den stora dagen

då jag ska ta farväl av dig

 

Imorgon

är den tårfyllda dagen

då mina tårar kommer rinna av saknad

 

Farmor

min saknad är stor

 

SOV GOTT!




Fri vers av Cajsa
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-06-28 11:06



Bookmark and Share


  Nattis83
Saknaden du beskriver är så stark, man kan nästan vidröra den /Natalie
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg