Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte lyssna på vissa låtar


Måste vara försiktig
hålla mig i utkanten av taggtråden

Kan inte lyssna på vissa låtar
utan att det sliter tag
Men hur skulle jag låta bli?

Får inte glömma att andas när jag är ensam
Fast du skulle aldrig påminna mig
såklart jag vet

Men jag skulle aldrig dö igen
inte på det sättet
Men att hålla huvudet över får mig ibland
att vilja blunda, falla

Men bara när jag är ensam
dörren stängd
naglarna måste skära in mot huden

Som att jag vore svag
Patetiskt
att påverkas
låta mörkret vinna

Det gick bättre när du var här




Fri vers av Sara Se
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-06-28 14:49



Bookmark and Share


  blåljus
dödligt beskrivande.. som att få en kniv i hjärtat... ligga ner och hulka, mödosamt resa sig igen... stirra på skärmen.. och bli förvånad över att känna tröst, hopp och mod! tack:) vet inte varför jag förtjänade dessa känslor nu.. men det var någonting i din text som berörde mig.
hoppas du mår bättre!
2006-09-12

    ej medlem längre
Gillar dina texter...finner dem mörka dock.
Hoppas de sitter på pappret och inte innuti dig.
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se