Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan jag lägga denna synlig för alla på Farmors kista imorgon?


Ingen annan var som Du

Ingen annan var som Du, Farmor

 

Du hade hjärtat på rätt plats

tog hand om oss alla

 

Du tänkte mer på oss andra

än på dig själv

 

Du fanns där när vi behövde dig

 

Saknaden

över att du nu farit till himlen

är stor

 

Men jag vet

att du alltid kommer att vara

med mig

 

SOV GOTT

min älskade Farmor

 

 




Fri vers av Cajsa
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-06-28 17:07



Bookmark and Share


    Mejja
Hoppas att du lade fram dessa dina vackra ord.
Och vännen, det viktiga är inte vad andra tänker och tycker utan din alldeles egen tanke och känsla. Våga gå på "magkänslan".
2006-07-02

    ej medlem längre
Fina och kärleksfulla rader
till en älskad person
2006-07-01

  Nattis83
Mycket fint! Hoppas att du la fram den så att alla kunde läsa den /Natalie
2006-06-30

  Jennie
Beklagar sorgen, jag har förstått att du stod din farmor nära. Klart att du ska lägga dikten på hennes kista.

Kram Jennie
2006-06-29

  Jessica Ebbesson
Absolut att du ska lägga den på din farmors kista!
2006-06-28

    Bodil Sandberg
Ord ur hjärtats rum...varmt och innerligt...jag tycker den är oerhört vacker...kärleksfull!
2006-06-28

  Cris
Självklart!!
den är jättefin..
underbara ord till din farmor
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg