Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke 16

jag heter Fleming, sa han
på klingande danska
och kröp in under soffan
Han var väl tre år ungefär
och vansinnigt förälskad i mig
Jag praktiserade på dagis då
hans mamma var olycklig
Fleming ville aldrig gå hem
om jag var där när hon kom
Han ritade teckningar i mängder åt mig
vägrade äta om jag inte satt bredvid
alla stunder på dagis
var himlen för honom
och han bodde under soffan
varje dag klockan tre
Till slut var min praktik över
Jag tänkte mycket på Fleming
Hörde att de flyttade till Fyn
sommaren därpå

Han är väl runt 18 år idag
skulle vara så kul att veta
hur det gick med killen
som bodde under soffan
på ett dagis
i Sverige för längesen




Fri vers av Zam
Läst 339 gånger
Publicerad 2004-10-16 22:52



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
sorgsen underton om livet som bara rinner vidare, men det kan vara jag... bra skrivet z! du berör.
2004-10-19

    Göte Holmlund
fundering...jag brukar oxå ofta fundera vad som hände personer som en tid varit en viktig del av mitt liv...
2004-10-18

  Rachel Roth
du beskriver...blev gripen av din text.
2004-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam