Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårkram


Vårbjörkens första grönska
Starkt
men ändå så skört

Vårvindens lekfulla virvlande
Glatt
men ändå så kallt

Vårsolens strålande symfoni
Ljusblå magi
Fylld med värme i -

Naturens omfamning






Fri vers av Syrran77
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-23 23:00



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Sedär! Första dikten på länge..? God sol & skön vår på dig!!
2020-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77