Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första dagarna på semstern, bara regn, regn regn.....men nu kom SOOLEN


bara vara

Åter är den här
som jag har längtat
på nytt kan jag gå ut
i den tidiga morgonen
och bara gå gå gå
planlöst men ändå planerat
bara vara i Guds fria natur
åter är den här
den efterlängtade sommaren
den efterlängtade semestern




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-06-29 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP