Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sand

om jag skrivit dessa ord
på flämtande allvar, utan rädsla
hade jag inte varit mer
än jag är idag

de där gångerna jag inte kan
få ur huvudet
inte kan, bara kan
minnas
men de säger att det är inte ett trauma,
för det var självförvållat

sakta sakta gråt till tomheten
som ligger bakom orden men inte i dem

mitt hjärta är gjort av sand





Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-28 16:04



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Sand....som något fragilt och lätt raderat...också evigt...
Magnifikt!
2019-09-28

  cilax VIP
bra denna
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser