Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eldvakt


han såg honom på långt håll

hopkurad och högröd satt han med sin strykarhund bredvid
den obligatoriska gröna påsen stod under bänken

sommarhettan förlöste något farligt inom olle
eller om det var spriten

det kanske var den livsfarliga kombination

herr larsson satte sig i skuggan en bit bort från herr olsson
ville inte gå nära men skulle om det behövdes
han hade sett honom explodera förut

onde olle var en fara för alla





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-06-29 23:56



Bookmark and Share


  Thomas Strandberg
Ha ha, jag gillar Onde Olle - det finns verkligen inga försonande drag hos honom... eller finns det det? Ska bli spännande att se vad som händer.
2006-07-01

  Anders P VIP
var det den gröna påsen som lockade herr Larsson?
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP