Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktobersnö

kopierar omedvetet de ord du tänker
det kanske aldrig blir klarare än såhär,
snön kommer i oktober
och alla händer spricker i den plötsliga kylan
huden trillar av
skeletten som blir kvar hittas inte nu
men om tusentals år

vad gör man när man inte kan röra sin kropp
hur tar man sig ur något som man låtsas
redan ha gjort

det rinner inte iväg längre
jag hittar inte styrkan i smärtan
numera hör jag bara språk jag inte förstår

varför ljuger jag alltid för skönheten










Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-05 14:10



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Förändringar och processer...låsta positioner...
Påverkar vi det som händer..?
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser