Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljud

jag tror att det regnade
när jag
gick hem, aldrig kom hem
självskattning,
och steg bakåt in i
de rum jag lämnat

famlar mig fram, skrattar högst av alla
hur kan man stirra på sin egen kropp
i spegeln
men inte vara där
kväv mig

jag går in i mina rum
drar bort gardinerna från alla fönster
ändå ser jag inte ut
lyssnar ofrivilligt
om jag bara kunde få lite tystnad




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-10 10:19



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Det är så lätt att gå vilse...betrakta främlingen i spegeln...önska ro och tystnad för en stund...
Så småningom hittas stigen igen...
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser