Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid

Jag sa Farväl

till dig igår

 

 

Mina tårar rann

nedför min kind

 

 

Din kista var så vacker

vit med röda rosor på

Sångerna som spelades

skulle du ha tyckt om

Prästen var underbar

hon pratade så väl om dig

Hon fanns där som ett stöd

för alla i vår familj

 

 

Jag kände saknaden

av dig

Kommer aldrig glömma dig

 

 

Vila i frid, FARMOR




Fri vers av Cajsa
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-06-30 11:07



Bookmark and Share


  Nattis83
En oerhört fin hyllning till din farmor, hon skulle ha varit stolt, det är jag säker på! /natalie
2006-06-30

  yoyyo
vackert skrivet
2006-06-30

  Pulsatilla
Vackert beskrivet! Ja, saknad gör ont!
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg