Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstfeber (återuppvaknande)

febernatt
lämna mig som ett öppet sår
bland multnande löv,
andas jag in
den höst då jag föddes
föddes igen

vattnet förstärker mina konturer
jag är här
där
jag vill leva




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-12 20:20



Bookmark and Share


  Domenico VIP
När konturer blir en enhet...någonting vaknar, ger styrka...

2019-10-17
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser