Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamning

och när jag ringer och skriker
för att jag inte kan röra mig
söker jag
efter saker som inte
finns

famlandes efter
strategier
tystnad

stunder utan ljud
varar bara i sekunder
och himlen
ramlar ner i huvudet
utan händer
och jag kan inte skriva
om det här








Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-17 17:06



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Ännu en gång om längtan efter stunder utan ljud....
En stark text...
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser