Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tråd

Andetag. Livets tråd är silkestunn som spunnet socker av ork och vilja som repar sig eller går av fastän inflätad i en kedja av mineraler, metaller och energi, var och en med en unik encyklopedi fastknuten i en köttig navelsträng, som en repstege ut i rymden med rottrådar till den nollgradiga tomhet som var allt och ingenting där ute där allt tar slut och börjar om, det absoluta som föregicks av vår egen evighet. Andetag.




Fri vers (Prosapoesi) av KattenKin VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-11-12 21:32



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gillar rimmen inflätade i prosapoesin ; ger energi likt en hel liten encyklopedi... Dråpligt och finstämt i samma andetag, ja, allt köttigt och sockrigt får ett förandligande drag av så skön ordkonst!?!
2019-11-27

    glasa VIP
Tag - ande.
2019-11-19

  Lars Hedlin
Så vackert levandes i silkes len ton som berör rakt in i hjärtat!
2019-11-17

  Respons VIP
Livets oerhörda komplexitet mellan de lugna eftertänksamma andetagen markerar en härlig rytm.
2019-11-15

  Anya VIP
Ja inledningen också med endast ett ord. Bra!!!
2019-11-14

  Anya VIP
Men så skickligt skrivet. Effektfullt med avsaknad av punkter. Och slutet med ett ord. Bra flyt i existentiell ton.
2019-11-14

    ej medlem längre
Den här dikten tycker jag så mycket om, vill gärna hålla den nära mitt hjärta. Du är erklingen en ordkonstnär!
2019-11-13

  Kungskobran VIP
Hela livet i ett andetag,
skickligt formulerat
2019-11-13

  Kaptenlöjtnant
vackert
2019-11-12

    Lena Staaf VIP
Livets tråd att värna, värma och tvinna stark.
2019-11-12

  Nanna X
Skört och starkt som livet självt.
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP