Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.11.24 söndag


Jordisk levnad

 

Meningslöshetens klara svetslåga stegar upp avståndet från graviditeten till ett yrkeslivs slut, och upptäcker att det enda som räknas är livet som levdes mellan raderna. Jag har också stegat upp måttet på samvaron utan alkohol, vrede och hånskratt, och funnit mig bland de lyckligt lottade. För att jag ville. Trots allt ovett som kastas upp på bastukaminen i likgiltighetens namn, kommer rannsakningens stund på nytt. Och livet kan inte levas om.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-24 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP