Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*saknar dig fastän du är här, plutten*



hur vi allltid reser, alltid är på väg



så gick resan
längs högsommarvarma järnvägsspår
och utanför de glödgade fönstrena
brände bilar gummi mot smältande asfalt

längs med telelinorna
sökte svalor den obefintliga svalkan
i en skugga
som alltid skyddat min hettande hud

snart reser han igen

lämnar mig med hoptrasslade lakan
och den ständiga väntan

på nästa möte
på nästa avsked




Fri vers av Smultris
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-07-24 14:07



Bookmark and Share


  Neal
Så kallt så hett, som den gode Thåström en gång uttryckte det !
2006-08-11

  madinsane
*rysa, rysa, rysa*
jisses flicka.. jisses!
2006-07-27

  Shininkagemusha
Kom ihåg bara:

Närvaron är lika viktig, om inte viktigare... (terapishin slår till)

Men texten är bra, framför allt lakanen talar stort.
2006-07-25

  Mats L.
Fint skrivet om längtan
2006-07-24

  Ola Rydberg
ah snyggt hela vägen smultris
speciellt
(lämnar mig med hopptrasslade lakan
och den ständiga väntan)
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris