Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga vingar av glas

Den lilla flickan

levde ett lyckligt liv

hon skrattade och var glad

tyckte livet var undebart

varje dag var en gåva

 

Den lilla flickan

började i sin skola

hon grät och var rädd

tyckte livet var en pina

de drog henne ner på botten

 

Den lilla flickan

med änglavingar

fick osynliga vingar

av glas




Fri vers av Cajsa
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-02 13:52



Bookmark and Share


  Bloody_doll
Jättefont skrivet, verkligen.
2007-10-14

  Nessie
Fint skrivet och känslosamt beskrivet! Får tårar i ögonen av att läsa det, känner igen.
2006-07-07

  Nattis83
Så sorglig - men sanmtidigt vacker /Natalie
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg