Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser ljuset stiga bortom horisontens rand hoppet lyser

Nu växer de så det knakar i skog & mark
så går det när man gör allt för att
frysa ute mobba förkasta slänga skit
på en ödmjuk vältalig & vänlig person
man ska inte kasta sten i glashus
hör ni det alla självgoda uppblåsta
politiker grodor som tror att ni är så bra
nu får ni smaka på vad ni ställt till med
att ljuga & sprida falsk information
lönar sig aldrig i längden att göra
nu sjunker ni som en gråsten & jag känner
skadeglädje ända uti fingertopparna
ända ner i fotsulorna & i själ & hjärta
vi är otroligt många idag som känner så
folk är så trötta på alla lögner som pågår
folk är så trötta på att slita ihjäl sig & betala
skatt på skatt på skatt & bli bemött med
krossad välfärd & försämringar hela tiden
nu kommer reaktionen, ny rekordnivå!
så blir det när man inte lyssnar på folket
så går det när man beslutar över våra huvuden
diktaturbeteende ger dålig eftersmak
i vårt land ska friheten blåsa fri
ni förespråkar absolut inte den
folk kokar som ilsknaste bi
över era handlingar era beslut
det räcker nu får det vara slut
goodbye alla ni som förstört Svea land
ser ljuset stiga bortom horisontens rand







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-06 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2019-12-07

  Koloristen
Vinden förebådar stormen ifrån fjärran belägna berg.
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP