Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… // Bjud in jorden till julbordet! Jorde-Hjulet måste snurra vidare så visa din solidaritet!


visa solidaritet till jorden i jul



solidaritet

du...
nu förstår jag varför många inte strävar hårt

efter att bli rika...


solidariteten i deras natur stöttar dem
guidar dem genom hungern
för att jorden skall räcka till alla...

 

därför har de vänner jorden över

för alla dessa tillsammans

är orsaken till balansen...

 

men andras övermakt och rikedom

bäddar för en undergång tyvärr

 

de solidariska de vet vad girigheten

kostat mänskligheten

deras intelligens

har fått dem  att inse följande:

 

att om alla skulle gapa efter lika mycke

skulle jorden gå under i ett enda stycke

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Solstrale VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-22 11:04



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja det är ingen naturlag att vissa ska få tära obegränsat på jordens resurser medan andra knappt överlever.
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP