Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget finns kvar från igår bara minnen hoppet om ny vår

Åter har ett nytt år vandrat in
stängt dörren till det som var igår
allt som varit är inte längre kvar
bara minnen & hoppet om ny vår

Nytt väntar bakom det fördolda
som en osynlig hinna framför blick
inom hjärtan bor stor tacksamhet
för det gångna & allt man upplevt fick

Hoppets olika nyans storleks lågor
viskar ta för dig av din stund på jord
låt inte något eller någon hindra stegen
lyssna till godhetens uppmuntrande ord

Livets puls tickar på vidare framåt
inget väntrum ingen hållplats finns
idag det är första dan på resten av våra liv
sparade ögonblick dagar man minns







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-01 11:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint formulerat.
2020-01-01

    ej medlem längre
Snyggt..
2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP