Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går fort

När jag inte har någon röst kvar
Kan jag inte sjunga hur jag känner
Så jag sätter mig ned vid mitt skrivbord
Tar fram en penna och ett papper
Skriver sen dikter om dig och hur mycket vi älskade varandra



För 20 år sedan!!!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-01-01 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP