Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär mig gärna men begär inga löften

 

Jag är här för Dig

i detta Nu

Jag vet ingenting

om imorgon

 

Be mig ej att lova

någonting

Begär du av mig

är jag fångad

igen

och jag har

sån rädsla

för burar

 

Låt mig så

flyga fri

och jag landar

 

i dina

 

händer




Fri vers av Pulsatilla
Läst 639 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-03 23:20



Bookmark and Share


  Agnes
Helt i min smak. Den där burkänslan är ruggig! Du har en enastående förmåga att fånga realismen och *hokus pokus* få det att bli skir poesi.
2006-07-27

  mb74
bra skrivet,så vill nog dom flesta ha det:))
2006-07-20

  Björn Donobauer
will not keep you
only hold you near
long enough
to free you
from the nets
of other huntsmen
2006-07-05

  Anders P VIP
Du berör något viktigt. den eviga konflikten mellan frihet och kärlek. En tanke dikten väcker. Den som behöver höra dessa ord är sannolikt den som inte vill höra dem. ingen kan äga någon annan.
2006-07-04

  Last Word Spoken
En bur letar efter fågel...
aja baja buren!!

Klart du ska vara fri och det är sommar,
gubbar som jordgubbar dem ska man åtnjuta utan att
prata för mycket med dem oavsett om dem är svenska eller belgiska..:)
2006-07-04

    Cajsa
Mycket bra skrivet! Tycker om denna!
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla