Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dopp i det blå

Solen tittar fram

trettiotvå grader nu

tar mig ett skönt dopp




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-07-04 10:43



Bookmark and Share


  Nessie
Skön sommarhaik och skönt med dopp i värmen!
2006-07-07

  prinscess VIP
fin sommarhaiku
2006-07-04

  Cris
skrivet menar jag :-)
2006-07-04

  Cris
Härligt att doppa sig
skönt skriet
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg