Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken lögn som kommer ur denna politiker mun falsk tant

Hon säger att Sverigevänner är Sverigehatare
vilken lögn som kommer ur denna politiker mun
vet hon inte att man inte ska ljuga för folk?
på sändningstid låter hon sin röst höras
media hjälper så gärna till att få ut hennes
budskap till alla tittare lyssnare..
dumburken i ett nötskal sprider
enorma hatiska stinkande lögner
någon sa att det verkar vara ett
nionde politiskt parti som mer än
någonsin börjat agera tuffare
emot alla frihetsmänniskor med
starka bestämda åsikter som inte
följer den politiska korrekta ordningen
man måste hålla sig inom deras ramar
deras mallar som de skapat fram..
annars utsätts man för repressalier
smutskastningskampanjer & fula angrepp
de kan hålla på hur mycket de vill
vi Sverigevänner fortsätter tycka till
" inte stoppas vi av deras taktik
som mer än gärna går över lik
bryr sig inte att landet faller ner
hjälper till att förgöra det mer "







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-25 16:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viktigt att ge kärlek till sanningen rum!
2020-01-26

  Koloristen
Låglivet Lindhagen från mp, som verkar helt rudis i skallen, ger mycket obehagliga associationer med sitt uttalande.
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP